Throwback Thursday!

For tre år siden kom første utgave av BRAK VR, der vi kombinerte Samsung S7 og enten «noe vi fant på Kjell & Company i Oslo» eller Samsung Gear VR.

I løpet av disse tre årene har VR-teknologien utviklet seg omtrent like mye som mobiltelefonene gjorde på samme intervall rundt årtusenskiftet. Der mobiltelefonene gikk fra Nokia 3310, via lanseringen av 3G-nett, MMS og etter hvert kamera på mobiltelefonen til Motorola lanserte Razr-modellen, ser vi nå tilsvarende utvikling for våre VR-løsninger.

Vi har gått fra å bruke en «ramme» for mobiltelefoner, via VR-sett med begrenset brukervennlighet og skjermkvalitet, til at vi nå leverer de VR-settene som både gjør brukeropplevelsen best mulig og som leverer så høy kvalitet at scenariene føles veldig realistiske. Og på samme måte som 3G-nettet var en revolusjon for mobiltelefonen, ser vi at 5G-nettet vil være det samme for oss.

På samme måte som at utviklingen av mobiltelefoner på ingen måte stoppet opp da smarttelefonene kom – tvert i mot! – jobber vi kontinuerlig med å se på hvordan vi kan videreutvikle og forbedre våre produkter, og hvordan teknologien kan brukes til å gi enda bedre brukeropplevelser.

Hvis du og din bedrift vil være med på denne utrolig spennende utviklingen er det ingen grunn til å vente med å ta kontakt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *