Hendelseshåndtering

Kursmenyen vår skal utvides, og i løpet av sommeren kommer kurset BRAK Hendelseshåndtering. Som Førstehjelpskurset og Konflikthåndteringskurset er dette også inkludert i abonnementet for alle kunder. Vi er utrolig stolte av at Anders Snortheimsmoen har valgt å hjelpe oss, og at han stiller opp som kursholder.

Anders har lenge vært opptatt av de samme temaene som oss innen personlig beredskap og evne til å håndtere vanskelige situasjoner generelt. Med dette kurset har vi kommet til kjernen av det Trygg-Grunn gjør, og forklaringen på hvorfor vår simulator heter BRAK.

BEKREFTE – REAGERE – AVGRENSE – KONTROLLERE

BRAK er et mentalt verktøy som skal hjelpe deg å holde fokus på de rette momentene, i riktig rekkefølge, for å øke sjansene for at uoversiktlige og farlige situasjoner får et best mulig utfall. Vi vet at en enkelt persons initiativ og riktige handlinger der andre forblir tilskuere redder liv hver dag. BRAK Hendelseshåndtering øker sjansene for at du er en av de som gjør det rette når omstendighetene er avhengige av det.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *